Qui som

SOLER SANGLAS ASSESSORS

Ofereix serveis d’assessoria i gestió a PIMES, autònoms i particulars des de l’any 2000.

Som un equip expert de professionals en diverses competències amb l’objectiu d’aportar qualitat i eficiència per atendre les necessitats dels nostres clients. Aportem un servei d’assessorament integral i personalitzat, facilitant el seu desenvolupament empresarial amb solucions a mida.

JOAN SOLER SANGLAS

Em defineixo com un professional orientat al servei. Des de jove, quan el meu pare em feia anar els estius al despatx familiar de gestió d’assegurances, em va atraure aquesta feina de facilitador als altres. A mi, no obstant això, el que més m’agradava no eren les assegurances, sinó el món dels impostos, una àrea fonamental per explicar quina societat tenim o voldríem tenir.

Per això, un cop llicenciat en Economia per la Universitat de Barcelona, em vaig especialitzar en aquest àmbit fent el Programa d’Assessoria i Gestió Tributària impartit per la Facultat de Dret de la Universitat Pompeu Fabra (ESADE). Al mateix temps, vaig obtenir l’acreditació del títol de Gestor Administratiu a Madrid l’any 2002. Tot plegat, una apassionant immersió en tot el que gira al voltant dels impostos i tributs.

Professionalment, entre el 1999 i 2000, vaig conèixer diverses àrees d’activitat com l’administració, la banca, les assegurances, l’administració i gestió de suspensions de pagaments i fallides… fins que m’introdueixo en el món de les assessories.

Així és com l’any 2000 neix Soler Sanglas Assessors, que en aquest temps ha anat creixent, pas a pas, gràcies a un equip d’excel·lents professionals a qui no em queda més que agrair la seva dedicació i vocació de servei.